Solcellevask

Det er blevet mere almindeligt at have solceller, både i erhverv og hos private – men en beskidt solcelle har nedsat ydeevne og producerer derfor ikke optimalt.

Vi hjælper gerne med at rengøre jeres solceller, således at i får den optimale gavn af dem.

  • Vi vasker med rentvandsanlæg, så du undgår kalk på dine solceller og derved opnår en øget produktivitet.
  • Vi vasker med vand på cirka 45 grader, da det kan være skadeligt for dine solceller at vaske dem i koldt vand.

Kontakt os og få sammensat en serviceaftale med fast interval – vi anbefaler minimum 2 gange årligt for almindelig vedligeholdelse, og gerne mere ved ekstra udsatte områder (tæt ved vand, træer og marker da de er mere modtagelige for havgus (salt), blade, alger, m.v.

Rentvandsanlæg

Rentvandsanlæg er fremtiden inden for vinduespolering! Anlægget filtrerer alle bakterier, mineraler og metaller ud af vandet, så der vaskes med ultra rent vand – derved undgår man blandt andet kalk. Vi har flere års positiv erfaring med disse anlæg, men har tidligere hovedsageligt brugt det ved erhvervskunder, hvor højden har været en udfordring.

Med rentvandsanlægget, og vores teleskopstænger, kan vi nå op til cirka 16 meters højde, uden brug af stiger og så bliver resultaterne bedre end ved manuel pudsning, da vi ikke blot polerer dine vinduer/glasfacader, men samtidig rengører rammerne omkring – ved samtidig at vaske rammerne bliver levetiden for dem forlænget betydeligt.

Produktionen af det rene vand kan foregå på flere måder, men hos os står vi selv for filtrering af vandet og fylder det på bilerne inden vi møder op hos kunden.

© 2024 - Flemming Rene Vinduespolering