Vinduespolering

Hos os sætter vi en ære i vores håndværk, og vi bestræber os derfor altid på, at levere den bedst mulige service.

Når vi besøger vores kunder, så er det altid med en vis punktlighed, et højt humør og så går vi ikke før dine vinduer og glasfacader er til at spejle sig i.

  • Vi når de fleste højder og alle typer af vinduer og glasfacader.
  • Vi tilbyder vinduespolering med rentvandsanlæg.
  • Vi sammensætter en serviceaftale der matcher jeres behov, med fast interval.

Da vi går højt op i sikkerheden for vores medarbejdere vil vi for så vidt muligt, og såfremt andet ikke er ønsket, altid gøre brug af vores rentvandsanlæg ved udendørspolering.

Rentvandsanlæg

Rentvandsanlæg er fremtiden inden for vinduespolering! Anlægget filtrerer alle bakterier, mineraler og metaller ud af vandet, så der vaskes med ultra rent vand – derved undgår man blandt andet kalk. Vi har flere års positiv erfaring med disse anlæg, men har tidligere hovedsageligt brugt det ved erhvervskunder, hvor højden har været en udfordring.

Med rentvandsanlægget, og vores teleskopstænger, kan vi nå op til cirka 16 meters højde, uden brug af stiger og så bliver resultaterne bedre end ved manuel pudsning, da vi ikke blot polerer dine vinduer/glasfacader, men samtidig rengører rammerne omkring – ved samtidig at vaske rammerne bliver levetiden for dem forlænget betydeligt.

Produktionen af det rene vand kan foregå på flere måder, men hos os står vi selv for filtrering af vandet og fylder det på bilerne inden vi møder op hos kunden.

© 2024 - Flemming Rene Vinduespolering